Verhuur van wingfoil materiaal

Bij Windsurf & More Roermond is het mogelijk om een complete wingset te huren. Ook de verhuur van losse materialen is altijd bespreekbaar. Windsurf & More Roermond bied je de mogelijkheid om een complete set tijdelijk in bruikleen te hebben. Zo kun je kennis maken met de wing sport en de eerste uren op het water maken zonder zelf direct een complete set te moeten aanschaffen. De set wordt opgehaald op afspraak. Er wordt een borg van €1000 per set gevraagd. 
Mocht je na het huren van een set overgaan tot een koop van een nieuwe complete set krijg je tot een max van €500 korting op de gehele set. 

Je kunt bij ons ook per week een losse wing huren, de kosten zijn per wing verschillend maar zullen neerkomen op +- €150 per week. 

Mocht je de cursus IWO hebben gevolgt krijg je na de curses de mogelijkheid de sleutel van de les container op te halen en mag je voor €75 per dag een lesboard, eventueel foil en een wing een dag huren. Dit alleen bij het afronden van de cursus en bij vertoon van de membercard van de IWO. 
 

Anders dan anders bieden wij onze klanten de vrijheid en flexibiliteit om de gehuurde set zelf te beheren en zelfs mee te nemen op vakantie, in tegenstelling tot andere partijen waar je de set op een specifieke locatie moet huren en na gebruik moet inleveren. Bij ons kun je de complete set huren voor een richtprijs van ongeveer €100 euro per dag of voor een veel voordeliger tarief van €350 per week. Bovendien kunnen klanten die na een huurperiode besluiten om een complete set aan te schaffen, een deel van de huurprijs als korting (tot €500) terug verwachten bij de aanschaf van hun nieuwe set. Wij verhuren sets van diverse merken, waaronder F-one, Fanatic, Duotone en Starboard.
 

Klik op onderstaande link voor een overzicht van onze te huur aangeboden sets of neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Verhuur

Het is bij Windsurf & More ook mogelijk om materiaal te huren voor een bepaalde periode.

Bekijk de mogelijkheden

Fone Wingset

€ 350 p/week

Starboard Wingset

€350 per week

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op per email/telefoon

Whatsapp 06 - 131 75 400 Email
BELLEN
Webshop