terug

Duotone Sky style Sls

Duotone Sky style Sls
  • Duotone Sky style Sls
  • Duotone Sky style Sls
  • Duotone Sky style Sls
  • Duotone Sky style Sls
  • Duotone Sky style Sls
  • Duotone Sky style Sls
  • Duotone Sky style SlsDe Sky Style-serie staat bekend bij ambitieuze wingfoilers vanwege de fantastische mix van take-offs, landingen en speelsheid in de golven. Ontworpen om jouw stijl verder te ontwikkelen!

De Sky Style behoort tot de meest populaire vormen als het gaat om progressief Wingfoilen. Het ontwerpteam heeft voortgebouwd op dit succes en de vormen verfijnd met nieuwe functies en een extra maat om het bereik van de nieuwe Sky Style SLS nog verder te vergroten.
Het basisconcept van extra rocker voor zeer responsieve en intuïtieve reacties door verhoogde hefboomwerking over de pitch van je foil is het hart van de Sky Style, waardoor deze ongelooflijk gebalanceerd en leuk is om te varen, van vlakwater tot stevige golven.

De hogere neus biedt niet alleen extra ruimte om sprongen voor te bereiden; in combinatie met het hoge volume herstelt hij ongelooflijk gemakkelijk, zelfs na steile landingen. Het verzonken dek van de Sky Style SLS biedt een zeer gebalanceerd platform, niet alleen voor starts, maar ook om deze vormen gecontroleerd te laten zinken voor wingers die volumes onder hun lichaamsgewicht gebruiken.
Voor 2024 hebben we de rail afschuiningen op alle Sky Style SLS-vormen vergroot en verder naar achteren getrokken, wat zorgt voor meer ruimte in de branding, waardoor de winger strakkere lijnen kan trekken. Door deze afschuiningen naar de neus en de staart uit te laten lopen, hebben we de onderste contour rechtgetrokken, wat de glijvlucht verbetert en de mogelijkheid om deze boards met een gemakkelijkere release uit het water te pompen.
De 45 liter Sky Style SLS 4'5" is overgeheveld vanuit het Sky Surf-assortiment en aangepast aan de vormen van de Sky Style SLS.

Het is de volgende niveaumachine voor alle lichtere wing-kampioenen!
Als je klaar bent om een maatje kleiner te gaan en je wing-spel naar een hoger niveau te tillen, maakt de Sky Style SLS het bijna te gemakkelijk!


Serie: 2024


Maat:

Advies nodig?

Kom je er niet uit met de maten of weet je niet welk materiaal past bij je bestaande gear?
Neem dan gerust contact met ons op:

06 - 131 75 400
via Whatsapp
info@windsurfandmore.nl

Of kom eens langs in onze surfshop!

Doctor Philipslaan 25B, 6042 CT Roermond
 
BELLEN
Webshop